Valná hromada Plzeňského krajského fotbalového svazu V Plzni

V současné době probíhají volby do okresních svazů a blíží se i valná hromada Plzeňského krajského fotbalového svazu (21.4.2021), kde se bude rozhodovat o novém vedení. SK SENCO DOUBRAVKA se připojila k aktivitě mnoha  klubů z celého kraje,  které chtějí změnit fotbal .

Motto této změny je: LEPŠÍ FOTBAL PRO NAŠE DĚTI

Chceme vrátit fotbalu morální kredit, tvrdě postihovat jakoukoliv korupci a dělat vše pro to , aby fotbal hrálo opět co nejvíc dětí . Chceme, aby se už nikdy a nikdo nemusel styděl za to, že dělá fotbal, chceme hrát zápasy, které rozhoduje trénovanost, nasazení hráčů a zvolená taktika. Nechceme už nikdy hrát zápasy, kdy o výsledku budou za nás rozhodovat rozhodčí.

Společnou aktivitou mnoha krajských klubů jsme oslovili, vybrali a přemluvili několik lidí , které podporujeme a navrhneme jako kandidáty do vedení krajského svazu PKFS . Jsme přesvědčeni, že jsou to správní lidé, kteří mohou fotbal vrátit zpět z morálního dna až tam kam patří . Všechny kandidáty podporujeme a budeme moc rádi, když si získají podporu i Vás všech – hráčů, trenérů, rodičů i fanoušků SENCA.

Na PŘEDSEDU PKFS navrhujeme a podporujeme Aleše JINDRU

do výkonného výboru podporujem Pavla FOLTÝNA , Václava MRÁZKA ,

Zdeňka SLOWIKA a Václava UZLÍKA.